Prostect: Preparate naturale pentru prostata inflamație. Simptomele și cauzele

Prostata este o glanda, un rol foarte important în sistemul reproductiv masculin omului. Acest organ de mărimea unei nuci, care este prezent de-a lungul peretele frontal pelvis, are ca funcție de bază de a separa lichidul, care se păstrează și se hrănește la sperma Prostect pret.

Eficient medicament în prostata – Prostect

Problema este că, din cauza poziției sale în uretra (tubul care transportă urina de la vezica urinară până la a penisului), inflamația prostatei poate duce la tulburări de urinare Prostect pareri, care, de obicei, se întâmplă de obicei la bărbați de peste 50 de ani. Există simptome care pot preveni eventuala boala de prostata, acestea sunt Eficient medicament în prostata - Prostectunele dintre cele mai comune:

  • Dificultăți de urinare, la scurt timp a consumului de urinare sau întrerupt Prostect.
  • Urinare frecventă, mai ales pe timp de noapte.
  • Prostect Puternice și persistente de durere în partea de jos a spatelui, picioare, coapse și picioare.
  • Durere la ejaculare.
  • Durere în partea din spate a scrotului.

Ce provoacă inflamarea prostatei?

  1. Hiperplaziei benigne De prostată (HBP)

HBP este o creștere prostatice benigne (nu cancer) de prostată, care este foarte frecvente la bărbați mai în vârstă. În general, se crede că motivul pentru care ani de expunere de hormoni masculine Prostect pret, cum ar fi testosteronul. HBP este motivul pentru care atât de răspândită în inflamație a prostatei, care de multe ori se referă la ea pur și simplu ca „adenomul de prostata.”

  1. Cancerul de prostată

Cancerul de prostată este Prostect pareri, de asemenea, poate duce la inflamarea prostatei. HBP este mult mai frecventa cauza de marire a prostatei, dar din moment ce simptomele de cancer de prostată și HBP pot fi identice, nu există nici o modalitate de a determina cu siguranță că provoacă simptomele de mai sus.

Această boală poate fi de multe ori diagnosticate precoce și tratate cu succes. De obicei, tratamentul cancerului de prostată presupune o îmbunătățire semnificativă pentru pacient și simptome, deoarece prostata este eliminat sau redus Prostect.

  1. Prostatita

Prostatita-este rezultatul de orice inflamație sau o infecție a prostatei. O inflamație a prostate Prostect pret, de multe ori se umflă temporar și poate provoca dificultăți de fluxul de urină.

Deoarece prostatita, cauzată de o infecție, aceasta poate fi tratata cu antibiotice și dispar relativ repede. Pe măsură ce prostatitei și de a îmbunătăți dimensiunea de prostata, de asemenea, scade.

Prostect: Preparate naturale pentru prostata inflamație

Deși cea mai bună opțiune-aceasta este, fără îndoială, vizita la medic, aici există mai multe remedii naturale care pot ajuta la ameliorarea aceasta stare:

Radacina de ghimbir

Ghimbirul este diferit conținut ridicat de potasiu și mangan, și este o sursă bună de fosfor, magneziu, calciu, beta-caroten, fier, zinc si vitamine A, C, E si complexul B de vitamine A, C și E și beta-carotenul sunt antioxidanti puternici, care pot proteja prostata de radicalii liberi, care sunt legate de accelerat de îmbătrânire și dezvoltarea de cancer de țesut Prostect. Pe de altă parte, vitamina C și zincul stimulează sistemul imunitar, care oferă o protecție de prostată, de la infecții bacteriene și inflamație.

Seminte de dovleac – Prostect pareri

Aceste semințe mici au un număr mare de beneficii pentru sănătate, inclusiv cei care ajută persoanele cu prostate Prostect pret. În depozitul de acizi grași nesaturați (componentă a, care este necesar pentru funcționarea normală a prostatei), aceste semințe sunt, de asemenea, de mare pentru a atenua problemele comune legate de prostata glanda, ca să apară senzația de arsură la urinare.

Prostect Preparate naturale pentru prostata inflamațieÎn scopul de a utiliza această sămânță în mod eficient, este mai bine să utilizați în formă de pulbere. O modalitate bună de a utiliza în mod regulat, acest lucru seminte, se amesteca cu făină de grâu și ingerirla în formă de chapattis. Un alt mod bun de a utiliza această pulbere este espolvorearlo la salate sau amesteca-l cu miere pe stomacul gol. Putem, de asemenea, se diluează într-un pahar de lapte Prostect pareri.

Piper

Vitamina C este un antioxidant care poate juca un rol important în lupta cu HBP. Cu toate acestea, nu toate vitaminele C sunt egale, deoarece, potrivit Clinica Mayo, doar vitamina C, obtinut din plante, reduce riscul de hipertrofie de prostate Prostect și ardei verde conține mai multă vitamina c decât orice altă legumă. O ceașcă de ardei crud conține de două ori mai mult suma pe care este recomandat să consume zilnic de aceasta vitamina.

Efecte secundare și de unde să cumpere

Rosii

Roșiile sunt bogate în licopen, un carotenoid luminos, care oferă tomate culoarea roșie caracteristică. Licopenul poate reduce riscul de a dezvolta cancer de prostată, și, de asemenea, poate ajuta barbatii cu HBP, potrivit Institutului Național de Cancer Prostect. Licopenul este, de asemenea, contribuie la scăderea nivelului în sânge a antigenului, proteine asociate cu o inflamatie a prostatei și HBP.

Roșii și produse Prostect pareri din roșii (ca sos de rosii si suc de rosii) sunt cea mai bună sursă de licopen. De asemenea, puteți obține acest carotenoid pepene verde, caise, grapefruit roz și papaya.

Avocado

La fructele de avocado sunt bogate in beta-sitosterol, Sterol vegetal, care poate ajuta la reducerea simptomelor asociate cu HBP. Barbatii Prostect pret care iau suplimente de beta-sitosterol au cea mai bună a fluxului de urină și mai puțin de cantitatea de urină reziduală. Beta-sitosterol în plus, poate ajuta la consolidarea sistemului imunitar, care, de asemenea, poate reduce inflamatia si durerea.

Sucuri de legume – Prostect

Știm cu toții că legumele sunt bune pentru sănătate, dar, de asemenea sucurile de legume sunt încă cele mai bune pentru persoanele cu tulburări de prostată. Când vine vorba de legume, utile, morcovi și spanac poartă palma Prostect mare efectul terapeutic asupra prostatei. Nu numai sunt pline de minerale, cum ar fi zinc, dar și că acestea conțin vitamine, cum ar fi vitamina E și vitamina a În (vitamine, care ajuta la vindeca prostata și de a face, de a lucra optim), care pot ajuta la reducerea inflamatiilor de fier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *