Cum să aibă grijă de tenul gras

foto7Să aibă grijă de tenul gras – este un aspect foarte important pentru cei care avem un astfel de tip de entitate, așa cum ne ajută pentru a evita ca această condiție devine un obstacol pentru a arata fata, ce ne dorim.

Pentru a avea un ten luminos, porii sunt deschise și derma, ceea ce, se pare, nu primește în timp util de curățare în mod clar de enervant, cu toate acestea, cu îngrijirea adecvată și utilizarea produselor menționate pentru aceste piei, toate aceste probleme pot fi neutralizate, primind o piele frumoasa, ce vrei.

Dacă sunteți în căutarea de indicii pentru a afla cum să aibă grijă de tenul gras atrage atenția la acest articol, pentru că în unComo.com am dezvălui toate detaliile.

De asemenea, v-ar putea interesa: Uleiuri esentiale pentru tenul gras

Instrucțiuni:

1

În plus, clară acumularea de sebum de pe fata, tenul gras este, de obicei, de a prezenta alte caracteristici, de exemplu:

 • Porii deschisi din cauza concentrației de grăsime.
 • Aspect luminos, mai ales în zilele mai multă căldură.
 • Pielea este mai groasă decât de obicei.
 • Zona în care sunt prezentate uscăciune, cum ar fi, de exemplu, aripile nasului sau sub sprâncene. Această problemă poate fi dermatita seboreica, prin urmare, este important să se acorde atenție.

Dacă aveți tenul gras, ar trebui să aibă grijă de ea pe tot parcursul anului, nu doar atunci când vremea exalte маслянистости, amintiți-vă că toate tratamente de cheie este întotdeauna permanența. Dar cum să-i dea atenția necesară? În următorii pași, ne spune.

2

Fundamental aspect pentru îngrijirea pielii gras este de a menține o curățare adecvată. Ar trebui să curățați fata ta de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru a elimina la fel de impurități, care se acumulează în timpul somnului, cum că noastra dermul devine tot parcursul zilei, eliminând în același timp, machiaj.

Cel mai bine este de a alege produse ușoare, care sunt eliminate cu ajutorul de apă, ca un gel, apa, detergent sau săpun, previne creme, detergenți sau desmaquillantes deoarece oferă conținut de grăsime de pe fata. Este recomandat ca produsele potrivite pentru tenul gras, deoarece acestea ajuta pentru a menține echilibrul de derma.

Este important să nu ștergeți excesul de fata ta, sau poate în cele din care produce un efect contrar irita derm și afecta sănătatea. Tu nu trebuie să utilizeze produse, prea abrazive, deoarece acestea nu garantează o mai bună curățare. Amintiți-vă că pielea de pe fata este foarte sensibil și trebuie să fie tratate ca atare.

3

Faptul primirii tenul gras nu înseamnă că nu vrem să hidratarla, deoarece acest tip de piele necesită, de asemenea, adecvat de hidratare. Cu toate acestea, în acest moment este de bază de a folosi un produs cu adevărat special pentru tenul gras, în caz contrar, crește маслянистости și vom face acest lucru mai greu de controlat.

Pentru acest tip de dermului este cel mai bine să se aplice doar o crema buna pe timp de noapte, evitând creme de zi. Pe timp de noapte, atunci când pielea este restabilită și mai bine absorbi nutrienti, asa ca alege un produs cosmetic, acest tip este potrivit pentru tenul gras este cea mai bună opțiune. Toate geluri și creme hidratante de ser au textura ușoară, este foarte potrivit pentru tenul gras, asa ca este recomandat. Dupa 25 sau 30 de ani, de preferință, de asemenea, de a achiziționa produse cu ingrediente anti-imbatranire.

4

Exfolierea este unul dintre cei mai buni aliați pentru îngrijirea pielii gras, astfel încât să nu trebuie să pierdeți dumneavoastră săptămânal de tradiție. Poti cumpara gel peeling de zi cu zi, sau de a aplica un scrub special pentru persoanele de două ori pe săptămână.

foto8

Acest obicei vă va ajuta să eliminați celulele moarte care se acumulează în derm și îmbunătățind aspectul lor, dar, mai important, va contribui la care porii rămân închise, așa cum frecventă problemă tenul gras este de a avea porii deschisi. Astfel, pielea delicată mult mai neted și frumos simplu.

În articolul nostru cum de a folosi scrub veți afla totul despre aplicarea acesteia, dacă aveți îndoieli.

5

Un aspect important de îngrijire a pielii gras constă în încercarea de a controla tendința de derm și să producă mai multă grăsime pentru a obține un bun aliat sunt faciale potrivite pentru acest tip de derma.

Există produse, multe dintre ele naturale, care ne ajuta pentru a reduce producția de grăsime din piele, ștergeți-l cu profund nutrirla și închide porii, de aceea este recomandat să le utilizeze ca aliați în îngrijirea tenului. Acest tip de masca poate fi aplicat o dată pe săptămână sau la fiecare 15 zile, întotdeauna asigurându-se o piele frumoasa, sanatoasa si sub control.

Unele alternative bune includ:

 • Masca cu argila verde, ideal pentru absorbția de sebum și de a echilibra.
 • Toate masca din lamaie, recomandat pentru tenul gras si cu acnee.
 • Setări, cum ar fi amestecul de kiwi si iaurt sau un castravete si lamaie, pe care le puteți găsi în articolul nostru cum de a face o masca pentru tenul gras.

6

Un alt moment de care nu ne putem uita pe timpul grijă de tenul gras este alegerea dreptul de make-up. Pentru a preveni acumularea de sebum in viata derma și orbire nedorite, este important ca:

 • Alegeți de bază, care este special pentru tenul gras, mată efect și pe bază de apă, orice produs pe baza de ulei ar trebui să fie eliminate imediat. Nu se recomandă utilizarea de produse, cum ar fi crema bb, asa ca l-ingrediente puternic hidratante pot crește de grăsime din piele.
 • Nu folosiți cd-pudră, este mai bine pentru tine pulbere translucide, special pentru tipul tau de piele. Oferă acoperire fără efect de strălucire, nici pentru a spori маслянистости.
 • Dacă folosiți un fard de obraz, același lucru ar trebui să fie în praf și nu într-o altă prezentare, ca un mousse.
 • Documente care absorb grasimea, fără make-up, ca de hârtie de orez și alte prezentări în vânzare de parfumerie, în magazine și magazine de cosmetice, sunt mari aliați, pentru a menține pielea liber de luciu în timpul zilei, în special în timpul lunilor calde.

În articolul nostru trucuri de machiaj pentru tenul gras vom da instrucțiuni detaliate pentru lucirla ideal.

7

În plus, toate celelalte sfaturi, alte recomandări bune de îngrijire a pielii gras sunt:

 • Evitați contactul permanent propria persoana, este doar îmbunătățește murdărie care se acumulează pe o singură poate duce la faptul că grăsimea se ridică.
 • Nu se recomandă tunsori, în care părul de pe față. Nu uitați că părul dumneavoastră este, de asemenea, sebum natural și, dacă el intră în contact cu pielea ta, de la sine grăsime, poate accentua aceasta stare.
 • Alegeți o protecție solară specială pentru fata, cosmetice pentru tenul gras. Acest lucru va deveni vizibil diferență în aspectul pielii în timpul verii.
 • Nu este o aplicatie pe fata, alimente grase sau grele, alege întotdeauna, cosmetice, ușoare și speciale pentru tipul tau de piele.
 • Bea cel puțin doi litri de apă pe zi, hidratarea este foarte important pentru a avea derma, care este liber de toxine, hidratata si frumoasa.
 • Are grijă, de asemenea, alimentatia, pentru a duce o dieta bogata in grasimi poate crește producția de sebum la nivelul pielii, predispus riscului de a face acest lucru. Consuma fructe și legume din belșug, și să mențină un regim alimentar echilibrat va beneficia de sănătatea ta în toate privințele.

Dacă doriți să citiți mai multe articole similare , Cum să aibă grijă de tenul gras, am recomandăm să vă pentru a intra în categoria noastră de Frumusețe și de Personal, sau, de asemenea, puteți descărca aplicația de moda Bellatips, aplicația perfectă pentru a fi întotdeauna „Bella”.

Sfaturi

 • Dacă vedeți că aceste creme, aplicând crește conținutul de grăsime, este recomandabil de a schimba timbru
 • Dacă, după verificarea și aceste sfaturi, oricum nu observa beneficiile, vă recomandăm o vizită la dermatolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *